Saturday, 6 June 2015

PU Salman (Pencetus Ummah) pergi Miri?

Penulis : Eiyya Othman Masa : 16:32 Comments : 0 Labels :
 

Oh God such a tiring day! Haha terlalu banyak aktiviti dari pagi, terasa macam Aidilfitri lah pulak dok pergi terjah rumah kazen mazen jer (hahaha). Cakap pasal Aidilfitri ni kau jangan  main main tau! Kang ada yang touching (mengenang nasib takdapat balit raya) atau yang ter-over eksaited tahap bertukar mode nak shopping raya terus malam ni jugak! Haaaaa.. 

Okay nampak gayanya celoteh aku akan melalut dari topik yang sepatutnya, so jom kita berbalik pada tajuk entry kat atas tuh. PU Salman pergi Miri? Siapa tu? Bila? Kat mana? Kenapa? Amboih cik kak, sabar naaaa.. Ni nak cerita lah ni sat gi tunggu yerrrr hehehehe..

Okay, kalau korang tak kenal PU Salman ni tipu lah kan. Alaaaaa yang comel lotey kecik tu *oups* Hehe. Actually malam ni, dia akan buat satu ceramah keagamaan (ofkos lah takkan nak g mancing kot) yang bertempat di Masjid Al-Firdaus, Taman Tunku. Masa? Antara Maghrib dan Isyak so jom lah ramai ramai kita pergi mengimarahkan suasana taman syurga pada malam ni ye? (Fokus kepada rakyat Miri, bukan selalu pun kan) Hehe. Aku tak sure topik dia malam nanti pasal apa, sbb aku pun baru tau gak pasal ni. Haaaa jadi korang bawak la mak bapak, pakcik makcik, biras mentua korang semua okeh? Sekian. 

  P/S: Ni bukan iklan berbayar tau. Cuma sekadar nak mengimarahkan suasana malam ni je hehe.

No comments:

 
All Right Reserved By Eiyya Othman