BUSINESS

Penulis : Eiyya Othman Masa : 20:39 Comments : 0 Labels :
 

Bismillahirrahmanirrahim.. Welcome to page bisnes Eiyya! Kat sini Eiyya iklankan segala produk yang Eiyya ada jual seperti Skincare, dan bermacam lagi produk kosmetik mahupun supplement. Sebarang pertanyaan mengenai mana mana produk yang Eiyya jual, korang boleh whatsapp ataupun PM Eiyya kat Facebook. 

Attention untuk orang yang just nak survey harga, ataupun backout buyer, Eiyya takde masa nak layan korang semua. Harga memang dah dipamer untuk setiap produk yang Eiyya post. Tolong baca dengan teliti, supaya korang tak tanya soalan yang memang dah ada jawapannya kat entry yang Eiyya dah postkan okey? Hehe. 

WHATSAPP ME HERE: 01126429474
STRICTLY NO CALLS
PM KAT SINI


  Tabita Skincare Original ®

No comments:

 
All Right Reserved By Eiyya Othman