REVIEW

Penulis : Nur Rabia Othman Masa : 12:21 Comments : 0 Labels :
 

Bismillahirrahmanirrahim.. Okay guys! Hehe kat sini korang boleh tengok review daripada eiyya sama ada review sendiri ataupun review berbayar. Macam-macam ada tau! Review mengenai produk, online shop, dan sebagainya. Korang click je mana yang korang suka hehehe.. And bagi yang nak  eiyya promot atau buat review untuk produk korang, ataupun blog and onlineshop korang, korang boleh directly contact eiyya melalui FB (klik sini) ataupun email (yang ada kat sidebar tepi tuh). Jangan risau sebab eiyya takkan charge mahal punya. Hehe semuanya harga student jer :p Hehe.. Selamat menterjah uolls!
 


REVIEW: Babies Blink 2015
 REVIEW: St.Ives Greentea Scrub
 REVIEW: Babies Blink Part II

No comments:

 
All Right Reserved By Eiyya Othman