Friday, 5 June 2015

Entry Pertama!

Penulis : Nur Rabia Othman Masa : 16:09 Comments : 0 Labels :
              

Hai! Orang lain dah lama start ber-blog, eiyya pulak baru nak start kan. Hehe actually eiyya pernah ada blog, disuatu ketika dahulu (ecece ayat peranan gitu duh) tapi.. Yelah kan, akibat gatal sangat tangan nak tukar code itu ini (konon nak explore) tanpa save dulu code yang lama, akhirnya.. DUSHHHHH! Musnah :') Dan saat tu jugak eiyya rasa giveup habes nak berblog semula. Hehehe.. Waktu tu eiyya kat Tingkatan 2. Sekarang ni dah dilamar oleh pihak Politeknik untuk continue studies. See.. Dah berkurun lama jugak tuh kan hehe. Waktu Tingkatan 2 tu memang zaman hot berblog katakan. Memang Blogger time tu famous sangat. Sekarang ni orang dah tak berape nak layan sangat kan? Almaklum lah, segala Twitter, WeChat bagai je orang senang nak update kononnya. Hehe so, sampai sini saja eiyya nak celoteh sebagai tanda perasmian gitu hehehe.. Tunggu next entry pulak ye? :)

No comments:

 
All Right Reserved By Eiyya Othman