Saturday, 6 February 2016

I've Turned 19

Penulis : Eiyya Othman Masa : 00:01 Comments : 0 Labels :
 

 Eiyya turns 19
Alhamdulillah.. Sekarang eiyya dah officially 19. Tak terasa masa berlalu cepat sangat, sekarang pulak dah terasa diri ni semakin tua. Semakin banyak tanggungjawab yang perlu dipikul tapi yelahkan, manusia.. Sikap procrastinating tu memang tak boleh dipisahkan *sigh*

Actually birthday eiyya bukan harini, tapi 3rd February which is 2 days ago. Haaaaa nampak tak busy sangat tu sampai nak update blog pun takde masa kan? Actually im not that busy, tapi eiyya sibuk nak balik Miri sebab kan sekarang cuti CNY! :) And now eiyya dah selamat sampai kat Miri. Alhamdulillah.. :)

So eiyya takde banyak sangat nak cerita pasal my birthday sebab eiyya memang bukan jenis yang suka celebrate bagai. Orang wish pun eiyya suruh diam je, taknak orang lain tahu. Nanti kecoh pulak satu negeri nyanyikan lagu Happy Birthday untuk eiyya kan? Tak ke naya tu.. Hihihihi (perasan jap)

 Dengan kakak tercinta 

 The Embings 
But whatever it is, a special thanks untuk kakak eiyya & my bff too (The Embings) sebab susah susah korang je nak surprise bagai. Terharu kamek aih.. :') Eh eh terkeluar pulak bahasa Ibunda hehehe. Okay, taknak bebel panjang sebab eiyya rasa cuti ni eiyya nak active sikit berblog and maybe will post sekerap yang mungkin hehe. (Mungkin je lah) Bosan sangat tengok entry mcm sekali update je sebulan. Tu pun kekadang sampai 2 bulan tak update langsung. Student life katakan -.- Hahahaha..
So till here then.

Much love,
Eiyya Othman.




No comments:

 
All Right Reserved By Eiyya Othman