Sunday, 8 November 2015

Inspired Lokai Bracelet RM10

 

 Hi kakak kakak, adik, abang, makcik, nek usu, makwe, pakwe sekalian! Hehe. Harini eiyya nak promot sikit pasal business eiyya yang baru baru ni hikhik. First thing, eiyya nak ucap Alhamdulillah and eiyya bersyukur sangat sangat atas rezeki yang eiyya dah dapat. And akhirnya selain daripada business supplement and produk kecantikan, sekarang eiyya dah bawak masuk barang hot yang menjadi trend masa kini iaitu Lokai Bracelet. Tapi sekali lagi diingatkan, yang eiyya jual ni cuma INSPIRED tau. Bukan original Lokai. Hehe. 




So macam yang korang tengok, yang kat atas tuh adalah antara pilihan Lokai yang ada. And im proudly to say that korang boleh order kat eiyya mana mana antara empat colour tuh, sebab eiyya boleh dapatkan stock untuk semua tuh. Jangan risau kalau out of stock, sebab Lokai yang eiyya jual adalah PREORDER. Bermaksud, korang bayar dulu then korang perlu tunggu dalam 2 weeks (of working days) untuk tunggu Lokai ni sampai kat depan rumah korang. Hehe. But no worries, kalau korang beli dari Eiyya, Eiyya akan try sedaya upaya untuk percepatkan lagi proses penghantaran supaya korang tak perlu tunggu lama sangat :) InshaAllah kalau takde aral melintang.. Hehe. Jadi, bagi sesiapa yang rasa dia tak dapat nak sabar, baik jangan order tau! Sebab dgn eiyya takde cancellation after payment! Take note please :)

Berminat? Berikut adalah details mengenai Lokai ni:

  • 1pcs: RM 10
  • 6 and above: RM8/pcs
  • 30pcs and above: RM6/pcs
  • 100pcs and above: RM4/pcs
Harga diatas tidak termasuk postage tau. Kalau SM tambah pos RM10, SS pulak tambah pos RM6 sahaja sebab eiyya tinggal kat Sarawak hehe. Kalau nak runding harga, boleh terus whatsapp eiyya kat 01126429474. Kalau nak dapat harga murah/ tuh, ajak lah member korang order sekali. Selain daripada murah, postage pun jimat jugak ye tak? Hehe. So if korang berminat, boleh terus whatsapp eiyya ataupun FOLLOW account Instagram eiyya: eiyyaothman or my igshop: twentynine.co_


Contoh closeup Lokai yang eiyya jual :)

Thats all guys! Thankyou! :)


3 comments:

Nabila Syifa said...

nama dia memang lokai ke brand lokai?

Nur Rabia Othman said...

@Nabila Syifa: Memang nama gelang ni lokai. Tapi dia ada 4 jenis (colours) and yang saya jual ni inspired one :)

Azwar Syuhada said...

Cantik..

 
All Right Reserved By Eiyya Othman